mandag, september 10, 2007

knut nærum stemmer rv:

NORGES VAKRESTE VALGBOD

VG spør i dag 100 kjendiser om hva de vil stemme. Ni av dem velger RV, og det er jo ikke verst. Vi er særlig fornøyd med at det største oppslaget viser vår egen Knut Nærum, som er avbilda ved og intervjua om valgbua på Olaf Ryes plass, som han har illustrert i år.

På spørsmål om hvorfor ikke flere kjente flagger politisk ståsted, svarer Knut på sedvanlig underfundig vis: "Har du en jobb der du skal bli likt av flest mulig, blir du fort tilbakeholden og redd for å bli satt i bås. Jeg for min del har ikke noe imot å bli satt i bås. Frihet er bra, men bås er undervurdert." Komikeren siterer dessuten hiphop-guru Chuck D og slår fast at "hvis du ikke står for noe, da faller du for hva som helst".

Vi synes dette var ei fin avslutning på valgkampen, og vi benytter anledninga til å takke Knut og alle andre som har bidratt til å gjøre RV godt synlig i valgkampen.

Faksimile fra VG:





.

Etiketter: , , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Gratulerer med veldig godt valg! Blir gøy å se hva dere kan få istand av leven rundt omkring ;)

Forøvrig: Du har plagiatanklager å trekke tilbake din fjert!

2:50 p.m.

 
Blogger Brage said...

Takk for det! Forutsetningene for å ta folks kamper inn i bystyret og å smugle borgerskapets hemmeligheter ut til dem som slåss på utsida økte formidabelt med gårsdagens valg! Og så er det jævlig kult at RVs tredje bystyrerepresentant er kurder, dame og dessuten den yngste i hele bystyret! :D

4:13 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home