mandag, april 02, 2007

her er kvælersnuten:

STOPP POLITI-VOLDEN!

Husker du Sophia Baidoo-saken fra noen år tilbake? Baidoo jobba som vaskehjelp i en bank i Trondheim og en kveld aktiviserte en av bankens ansatte alarmen ved en feil da vedkommende gikk. Dermed utløste Baidoo alarmen og politiet rykket ut. Tre politibetjenter kom til stedet. Politimannen Trond Volden fant det for godt å legge Baidoo i jern og kalte henne for «svarte faen». Politiets maktbruk fortsatte sjøl om politibetjentene hadde fått bekrefta Baidoos identitet ved å ringe sjefen hennes. Hele hendelsen blei fanga av bankens overvåkingskamera.

Trond Volden blei anmeldt for politivold og rasisme, men var ikke mindre frekk enn at han anmeldte Baidoo for vold mot offentlig tjenestemann. Begge sakene ble henlagt av statsadvokaten. Henleggelsene ble påklaget til Riksadvokaten, som ila Volden et forelegg på 3000 kroner. Dette nekta han å vedta og saken er nå ferdig behandlet i byretten uten at Volden har blitt stilt til ansvar. Til og med borgerpressas kommentatorer reagerte på frifinnelsen.

Trond Volden tok derimot det hele med ro og var raskt tilbake i tjeneste. Trondheims innvandrerbefolkning glemte aldri Baidoo-saka og har lenge frykta nye overgrep fra Volden. Denne frykta skulle vise seg å være velbegrunna. Den sjuende desember i fjor blei politiet tilkalt til Bassengbakken sosialkontor i Trondheim. Norsk-nigerianeren Eugene Obiora hadde ikke fått utbetalt nødhjelp og nekta å forlate kontoret. Nok en gang var den håndfaste Trond Volden på pletten. På utsida av sosialkontoret i minst tre vitners påsyn la Volden Obiora i bakken med håndjerna på og tok kvælertak på han. Det kvælertaket kosta Obiora livet. Den seinere obduksjonsrapporten viser at Obiora døde av kvælning. Tre ulike rapporter er gjenomført med samme resultat og politiet fortviler over ikke å kunne trikse fram noe som kan frikjenne kameraten deres. I dag, et snaut halvår seinere tjenestegjør Volden stadig i Trondheimspolitiet. Hverken Volden eller hans medsammensvorne er tiltalt eller varetektsfengsla, de er ikke engang suspendert fra politiet.

For noen dager sida kom beskjeden om at organisasjoner og nettsteder som har offentliggjort navn og bilde på den notoriske voldsmannen Volden blir saksøkt. Så lenge Volden spaserer fritt rundt og sprer frykt blant Trondheims befolkning er den kampen verdt å kjempe! Jeg vil derfor oppfordre alle gode bloggerne der ute til å publisere Voldens navn og bilde og skrive noen linjer om hva de syns om drapet på Eguene Obiora. La oss vise dem at vi ikke kommer til å sitte stille og se på at politivold, rasisme og til og med drap på våre medmennesker blir forbigått i stillhet!

Elvis, Tiram, Kenneth og Mimir kan anse seg for utfodra!

.

Etiketter: , , ,

32 Comments:

Blogger Plateprateren said...

Snut er ut.

10:11 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Hva skjedde med rettsfølelsen? kampen mot offentlig lynsjing? Vissheten om at det er ganske få som faktisk vet hva som skjedde? Men hei, forhåndsdømming har jo ofte vært venstresidas favorittsyssel. (og nei, jeg sier ikke at han er uskyldig..)

10:54 a.m.

 
Blogger I said...

Møkkapolitimann. Jeg blir så jævla sint av menn som sitter så trygt i stolen at de kan tillate seg å gjøre hva de vil uten at noen reagerer. Politiet er staten på gata, at denne typen ting skjer er helt sykt og totalt uakseptabelt.

3:45 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Eg tok utfordringa, sjølv om han ikkje var retta mot meg...

7:43 p.m.

 
Blogger Leftpunch said...

hei, vil derfor reklamere for bloggen som både har blitt sensurert og som venter en stevning fra politiet pga offentligjøring av navn og bilde av Trond Volden:leftpunch.blogspot.com

8:10 a.m.

 
Blogger Brage said...

Jeg veit ikke hva denne "rettsfølelsen" den anonyme kommentatoren over sikter til er for noe, men hvis vi skal diskutere rettsstat er jeg helt down. Det er nemlig vanlig praksis at folk som mistenkes for drap blir varetektsfengsla i Norge, mens Trond Volden ikke engang er suspendert. Han er tilbake i sin posisjon som formynder og angivelig samfunnsbeskytter uten at drapet han var med på har fått noen konsekvenser. Derfor har vi valgt å ta bladet fra munnen.

8:37 a.m.

 
Blogger Morten said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

5:26 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

Om fremstillingen er korrekt, er det klart at ting burde ha vært gjort på en annen måte. Jeg skal heller ikke snakke for noens syke mor, jeg har neppe mer tillit til politiet enn de fleste andre her.

Men uten mer dokumentasjon enn en anonym blogg (!) så lukter denne saken ganske råttent.

7:40 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

jeg er da helt enig i at en suspensjon kunne vært å forvente. jeg bare skjønner ikke at du/dere gjør dere til overdommere. du får følge mortens eksempel. det er faktisk konsekvensen av det du gjør/sier. men det er jo kanskje morsommere å henge ut politimenn enn vanlige folk? jeg synes faktisk rettsikkerheten er noe å verne om. også rettsikkerheten til potensielle voldtektsmenn, mordere og politifolk. synes du?

11:53 a.m.

 
Blogger Brage said...

fremdeles anonym: Jeg er uenig. Det bør stille seg annerledes for lovens håndhevere enn for vanlige folk, det er det som gjør denne saka spesiell. Dessuten er det den drepte og hans pårørendes rettssikkerhet som er krenka her, i mye større grad enn Trond Voldens.

christian jacobsen: Hvilken anonyme blogg?

1:31 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

brage: den som ble nedlagt, husker ikke navn/adresse.

forøvrig så har db.no en sak på dette i dag, http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/04/11/497391.html

7:30 a.m.

 
Blogger Brage said...

christian jacobsen: Hvis du sikter til LeftPunch så er den fortsatt oppe og går på http://www.leftpunch.blogspot.com. Den er heller ikke anonym, tvert i mot. De har til og med gitt kommentarer i avisene.

12:36 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

ja. gud forby at rettsikkerheten faktisk skal være universiell. det er et tåpelig prinsipp det.

11:47 a.m.

 
Blogger Brage said...

anonym: Nei, det er klart rettssikkerheten skal gjelde for alle, men du overser poenget. Det er ikke Trond Voldens rettssikkerhet som er krenket i denne saka. Her lar man en farlig, rasistisk voldsmann fortsette sitt virke i politiet til tross for at han har drept et menneske i tjenesten og da er rimelig at Trondheims innvandrerbefolkning blir advart. Det handler om deres rettssikkerhet.

Dessuten er det dessverre sånn at rettssikkerhetsprinsippet er snudd på huet når det kommer til politiet. I 99% av alle sakene som blir anmeldt til Spesialenheten for politisaker (gamle SEFO) blir det ikke tatt ut tiltale. I de sakene der politiet faktisk blir tiltalt blir de fleste frikjent. Vi har grepet til et dramatisk virkemiddel, å oute Trond Volden, nettopp for å rette fokus mot at rettssikkerheten i dag er gjeldende i uendelig mye større grad for politimenn enn for fargede sosialklienter.

11:57 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

trondhjems politikammer må gjerne henges ut, sjefen for politiet der likeså. at offeret er krenka trenger vi ikke engang diskutere. men rettsikkerheten skal nå engang gjelde ALLE individer. Alle. Også øksemordere, barnemishandlere, konebankere og voldspolitimenn. det er mitt poeng. venstresida må slutte å ta så lett på de universelle rettighetene. de som skal gjelder alle, uansett tid sted rom og sak.

fyr løs mot politiet, gjør virkelig det. men enkeltpersonen volden, han bør også beholde rettighetene sine, morder eller ei. jeg synes virkemiddelet punkterer saken. desverre. for det er en ekstremt viktig sak.

11:42 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

La denne politimannen være i fred! Om ikke for hans del, så for hans kone og barn! Det var mer dårlig timing enn rasisme da han ropte svarte faen under pågripelsen av Baidoo. Og i kvelningssaken er det faktisk 4 politimenn som er under etterforskning, hvorav alle var like delaktige, ifølge vitner. Men kun en får navn og bilde på trykk, fordi han har vært i medias søkelys før. Hvor lenge kan man trekke fram gammel drit opm noen i den hensikt å bruke det i mot deg??

8:21 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

I Baidoo-saken ser jeg at det ofte fremstilles som om Volden hadde sagt "svarte faan" da Baidoo bet ham. Det er ikke tilfelle:

Trond Volden HEVDET at han sa "svarte faen", men Baidoo hevdet at han sa "faens svarting". Trond Volden HEVDET at Baidoo både slo, sparket og bet ham. Men ooops, så dukket bildene fra overvåkingskameraet opp - og der kunne man ikke se noe til den påståtte volden fra Baidoo, men man kunne se at den store Trond Volden la henne brutalt i bakken og tok det samme kvelergrepet som han brukte på en annen svarting fjor.... Deretter ANMELDTE Trond Volden Baidoo for VOLD!!!! (Og Baidoo anmeldte Volden.) To professorer (anatomi og odontologi) avviste at merket i Trond Voldens underarm kunne stamme fra et bitt, noe påtalemynigheten valgte å holde tilbake da saken gikk for retten. Trond Volden ble frikjent og gikk plystrende hjem for å pusse knappene i uniformen sin :-)

2:59 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Typisk snut det der da. Bare flaks at det ikke er et snutdrap om dagen.

11:09 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Jeg synes debatten er interessant og har selv jobbet i Politi- og lensmannsetaten i 15 år i stillinger som politibetjent og som politiførstebetjent.

Jeg skriver dette for å avklare mulige misforståelser og for å gi en delvis jurisisk avklaring på det å straffbart forårsake en annens død og til å ikke være strafferettslig ansvarlig for det samme.

Straffeloven opererer i utgangspunktet med to bestemmelser for straffbar forvoldelse av en annens død, nemlig straffelovens (strl.) §§ 233 og 238. Førstnevne gjelder ved såkallt forsettelig og overlagt drap. § 238 gjelder uaktsomt drap. Forsett/overlegg og uaktsomhet er juridiske normer og det er disse som skal være utvist av en evt. skyldig person. Med forsett mener man at en person med "vitende og vilje" eller "med overveiende sannsynlighet" forsto at det han/hun gjorde ville forårsake en annens død. Dette kalles subjektiv skyld. Hvis denne subjektive skylden ikke lar seg bevise eller det er "rimelig og fornuftig tvil" om det, sier prinsippet i norsk lovgivning at personen SKAL frifinnes. Dette gjelder tilsvarende for personer under etterforskning og for at påtalemyndigheten skal ta ut tiltale skal statsadvokaten/Riksadvokaten være "overbevist" om at så er tilfelle. Hvis ikke henlegges saken etter bevisets stilling - nettopp for at man ikke kan strafferettslig bevis at det foreligger noe forhold som kan lede til domfellelse for forsettelig drap.

Alt over her gjelder for saker som skal vurderes etter strl. § 238 men dennne bestemmelsen har et lavere krav til såkalt subjektiv skyld. For å domfelles for uaktsomt drap (strl. § 238) kreves det at en person "burde ha forstått" = utvist uaktsomhet - at handlingen ville medføre en annens død, altså at personen ikke ønsket utfallet men at han likevel burde skjønt at det ville bli utfallet.

Og så til det som denne saken gjelder:

Politiet er samfunnets sivile maktapparat og har til oppgave bl.a. å forhindre straffbare forhold, stanse disse og etterforske og iretteføre dem. Til å løse disse oppgavene har politiet et detaljert regelverk å forholde seg til, men det er en rekke muligheter for skjønn, dog slik at den enkelte tjenestemann er ansvarlig for hva han/hun beslutter.

Jeg kjenner ikke den omtalte saken annet enn fra media og skal derfor ikke gå inn på den. Den er etter hva jeg har lest i dag henlagt av Spesialenheten for politisaker og med mindre henleggelsen blir påklaget er saken endelig avgjort.

Man må skille mellom politiets inngripen og hva den jevne borger har adgang til. Ved at personer ikke følger politiets anvisninger og gjentatte oppfordringer har politiet lovlig adgang - og ofte plikt - til å bruke makt - altså det foreligger en lovlig tjenestehandling. Hvis det i kampens hete ved fysisk inngripen skulle hende at noen blir skadet eller sågar dør, så er det store muligheter for at dette ikke vil rammes av de bestemmelser som er redegjort for over - nettopp for at politiet gjennomførte en lovlig og forsåvidt pålagt inngripen. Grensedragningen i disse sakene er svært kompliserte, særlig ved dødlig utgang og heldigvis skjer det svært sjelden. Og til alle som lurer på om politiet slipper "billigere" unna enn andre, så skal jeg love dere at det ikke er tilfelle. Hvis dere leser litteratur og finner frem dommer der polititjenestemenn faktisk har blitt straffet, så er det faktisk slik at saker med polititjenestemenn innblandet blir svært grundig etterforsket og gjerne grundigere enn tilsvarende saker som gjelder andre.

Så jeg vil til slutt oppfordre alle til å stole på politiet - vi er der for dere og bruker minst mulig makt i løsing av situasjoner som oppstår (selvsagt finnes det noen som går over streken, men de ønsker vi selv fjernet og det jobbes det med - heldigvis er de få..)

Men at dette debatteres er sunt i et demokrati men det er viktig for debatten at den holdes saklig og at de som deltar FAKTISK setter seg inn i hva dette dreier seg om og ikke bare angriper politiet når en situasjon får en tragisk utgang. Polititjenestemenn har også følelser og familie som må leve med at noe har skjedd som emosjonellt påvirker dem kraftig - husk på dette oppe i all kritikken.

Og når det gjelder identifisering av personer innblandet er dette totalt forkastelig og det gjør det jo ti ganger verre når man faktisk offentlig gjør fullt navn og/eller bilde. Hva slags rettssikkerhet er dette? Jeg bare spør...

1:46 p.m.

 
Blogger FascistBaby said...

Kan ikke fatte enkeltes politiske korrekthet i denne forferdelige saken. Aller minst hadde jeg vel ventet det fra folk som Morten Drægni. Men men, han har vel reelle politiske ambisjoner, og den skal tidlig krekes, som god krok vil bli.. Som jeg skriver i min egen blogg, så er dagens mildt sagt skremmende henleggelser tegn på at vi lever under konformitetens og det politisk korrektes tyranni.

Og hvorfor skal vi bry oss om kona og eventuelle barns følelser i denne saken, når ingen i politiet bryr seg om følelsene til Obioras etterlatte?

Når man er gift med en rasist og voldspsykoat, slike som vi vet det finnes enkelte av i politiet, så får man leve med følgene. Barna klarer seg sikkert de også. De har jo en stor, voldelig og brultete politimann til far, og kan vel bare si til eventuelle kritikere at "faren min er farligere og større og sterkere enn pappaen din, og har drept folk tidligere!".

Pleier å virke.

Politifolk sier selv at rundt 40% av dem aldri skulle vært i politiet - nettopp pga. tendenser til maktmisbruk. Volden er kanskje en av de verste blant dem, men det finnes mange andre.

"Riktig og viktig" var politimesteren i Trondheims reaksjon på at Volden nok en gang slipper all straff, samt at det ikke blir reist disiplinærsak en gang.

Les mer i min egen blogg.

8:51 p.m.

 
Blogger FascistBaby said...

Politiførstebetjent:

Jussen er ikke så vanskelig. Det er faktum som er vanskelig. Som jusstudent får man alltid på eksamen presentert sikre fakta - det er den juridiske løsningen av tvistene på grunnlag av disse som er utfordringen.

I det praktiske liv er juristens utfordring snarere å klarlegge fakta. Jussen kan man jo allerede, ettersom man er uteksaminert.

Så saken her står og hviler på fakta.

Så kan man jo velge å tolke hvordan man vil at Trond Volden, mannen som tidligere kalte en vaskehjelp for "faens svarting!!", mens han utøvde vold mot henne siden han ikke forsto hennes gebrokne norsk, tilfeldigvis var mannen som også hoppet på ryggen til Obiora, med kneet først, mens Obiora lå på magen, og i samme basketak også tok hardt og kraftig kvelertak på Obiora.

Still deg selv følgende spørsmål: Ville Volden sluppet unna dersom det var en rik, hvit direktør dette skjedde med - en kveld han var på byen i en kebabkø, eller i edru tilstand på dagtid hvor han ble litt krakilsk overfor en p-vakt pga. en fillesak om en parkeringsbot?

I så fall mener nok i alle fall JEG og mange andre, at en eller flere av politifolkene som drepte direktøren ville blitt solid parkert (suspendert, senere straffet, fratatt tjenestebevilling osv - du kjenner tydeligvis rekkefølgen i prosedyrene). Så kan du og andre i politiet trekke hvilke konklusjoner dere vil. Men jeg ser ingen tilfeldighet her. Begge ofrene var svarte, og begge ble uproporsjonalt voldelig håndtert av en og samme politimann: Trond Volden.

Det kan også taes med at SEFO utstedte et forelegg til Volden i vaskehjelpsaken, beløp stort kr 3000,-, men at tingretten av en eller annen grunn opphevet denne.

12:09 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

Problemet ligger i norske myndigheter som lar en rassist gjør som han vil.

Hvis den som behandlet saken ikke er like rassist, så hvorfor i alle dager blir trond volden frikjent????????

hvis politiet har bitte bitte lite respekt for familien til avdøde så gir de trond volden straff!!

Norge trenger mange utlendingner i politiet og her er en av grunnene til at dem ikke vil bli det.
Skal du fortelle folk at du er kollegaen til en rassist og som er med på å ydmyke deg selv....

5:46 p.m.

 
Blogger FascistBaby said...

Politiet anmelder den lille mann, her representert ved bloggerne i Leftpunch, men ikke den store organisasjon, her representert ved Dagbladet.

(Jeg tar forbehold om at forholdet for Dagbladets del forlengst er foreldet, men ettersom artikkelen som nevner hans navn fortsatt er på trykk, burde ikke dette være et aktuelt hensyn.)

Politiet oppfører seg slik sett regelrett som en skolegårdsbølle: Slår etter og plager de små, og unnviker de større.

Og jeg framholder ellers: Hadde det vært en rik, hvit direktør på 48 år som døde pga. tilsvarende hardthendt håndtering fra politiet, etter han ble litt krakilsk mot f.eks. en p-vakt over en muligens urettmessig p-bot, så ville saken stilt seg SVÆRT annerledes for angjeldende politifolk - og Trond Volden i sær, gitt hans rulleblad.

Dette er rasisme og forskjellsbehandling satt i system. Saken er nå blitt politisk betent, og vanlige saklige hensyn må derfor overstyres. Saken kan ikke bero før riksadvokat Busch innser at det vil skape betydelig mer ufred om også han henlegger, enn om han serverer folket Trond Voldens hode på et fat.

Denne saken er blitt for stor allerede, og Volden bør høyst fortjent bli syndebukken her, så vi kan få saken ut av verden en gang for alle.

6:28 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Her var det mange ensporede, unyanserte personer som hadde meninger i saken..Hva med denne:
At ikke Trond Volden og de 3 andre politimennene hadde som hensikt å ta livet av Obiora, men i et kort, hektisk basketak med en fullstendig rabiat mann på 2 meter og over 100 kilo, dessverre påførte mannen skade som til slutt gjorde at han døde. At T.V og de 3 andre politimennen hadde gjort det samme med Ola Nordmann er jeg ikke i tvil om, men her har jo dere bestemt dere for en mening, så da er det vel ikke noe vits å være saklig...

10:45 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

En liten faktaopplysning til alle dem som aldri har blitt lagt i bakken av en politimann, det er mange som har blitt utsatt for "kvelergrepet" som ble brukt mot Eugene Obiora.

Personlig kjenner jeg en tidligere tjenestemann som fortalte meg flere historier om hvordan tjenestemenn banket opp brysomme individer i bakgater eller dertil egnede steder.

Husk på at mennesker som liker å utøve makt, søker seg til politiet for der kan de beskyttet bak loven få utløp for sine lyster.

Nå sier ikke jeg at dette gjelder mange tjenestemenn, men det gjelder noen, men det kreves ikke mer enn en uten kontroll, til å drepe eller invalidisere et menneske.

Årsaken til frifinnelsene er åpenbare, de kan ikke straffes for da mister politiet troverdighet blant folket, og det er verre enn en dømt for drap.

Vi har igjen fått se at Norge er en politistat. Personlig vil jeg aldri mer stoppe for å hjelpe en tjenestemann i nød, uansett hvor ille det står til med ham/henne.

Jeg vil tenke på Eugene Obiora, eller andre som har blitt utsatt for samme behandlingen, og med hat i mitt hjerte, la dem ligge der og blø.

1:18 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

vi har også politianmeldt Trond Volden for politivold for snaue to år siden, det var VI som tilkalte politiet, men han begynte å krangle med samboeren min. trond Volden hentet politihunden å sto å truet med å sende bikkja på sambo, han sto å slapp i båndet så bikkja akkurat ikke nådde tak i oss, så selvfølgelig glapp politimannen for mye å bikkja fikk glefsa et stort tak i sida mi. Jeg anmeldte politimannen for politivold mot tilskuer og sambo det samme. det svarte trond Volden med å anmelde sambo for vold mot offentlig tjenestemann fordi "han følte seg truet"!! Min sambo som liksom trodde vi skulle få hjelp av politiet endte med å få 14 dagers betinget fengsel og bot på 3000 kr. for trussel mot offentlig tjenestemann. min sak grunnet hundebitt ble henlagt siden Volden ble frikjent mot saken med sambo!! makan til frekkhet og slu politimann skal du lete lenge etter. mistet all tro på trondheimspolitiet, de er så korrupte atte!!

6:14 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Det er ingen tvil om at politimannen er "mistenkelig" uvanlig i sine handlinger... Men når det er sagt. bør man ikke sette alle politimenn under en kam heller.. Men Denne mannen... han har jeg lite til overs for, jo mer jeg blir informert om han..

Det verste er at han anmelder alle som anmelder han. og loven står jo selvfølgelig på hans side, istedet for borgerens.. Dette lukter svidd faenskap i lang vei

8:53 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Jeg tar sterk avstand fra unødig maktbruk fra politiets side. Men å offentliggjøre politimannens navn og bilde er ikke riktig måte å gå frem på. Det er bare bra at bloggere som legger ut bilde og navn blir saksøkt.
Hvorfor skal kommentarer godkjennes av bloggforfatteren før de legges ut? Det er typisk sosialisme å ikke godta folk som ikke har de "riktige" meningene. Skikkelige sosialister vil jo at de som er uenig med dem skal sendes i fangeleir i Sibir. Kommunismen er ikke et hår bedre enn nazismen og fascismen!!

8:15 a.m.

 
Blogger Feskos said...

Enig i at politiet var _veldig_ "ivrig" i dette tilfellet, men det finnes gode og det finnes dårlig politi.

Mange gjør jobben sin med flid, og heldigvis for at de i det hele tatt er. De har nok reddet fler enn de har ødelagt for.

Unødvendig bruk at politivold, er helt uakseptabelt (som i dette tilfellet). Er ikke noe vi normale dødelige får gjort med det uansett, men keep up the good work!

3:52 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

Helt opplagt at det finnes flest "good cops". Derfor er det spesielt viktig å røyke ut brudne kar som Trond Volden etter alt å dømme er. Når SEFO gjennomfører en "etterforskning" mot en av sine egne politikompiser er jo svaret gitt på forhånd. Vanlige folk som står maktesløs i et såpass opplagt tilfelle (mengder av vitner) har ikke annet valg enn å oute fyrer som Trond Volden. Dette er en type som ikke er skikket til å være i politiet, få ham vekk.

12:42 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

Kjære dere alle sammen!
Kan dere ikke la denne navngitte politimannen få være litt i fred?
Har dere tenkt på at det var flere enn denne ene tilstede både under pågripelsen av Baidoo og Obiora? Men at det er bare èn av betjentene som har fått navn og bilde på trykk.....

Og forresten har noen av dere tenkt på at vi "vanlige" kan skrive hva F... vi vil om denne uheldige politimannen, - ting som rammer både han og familien sterkt.
Mens han ikke kan gå ut og forsvare seg pga. taushetsplikten.
Tenk dere litt om før dere slenger med leppa neste gang.....
Ting dere sier / skriver rammer en hel familie og ei hel slekt!

Sender all min støtte til Trond Volden og hans familie.

2:41 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

jævla politi, burde fått e på tryne

6:28 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home