mandag, mars 26, 2007

nytt parti:

ETT RIKE? ETT FOLK? EN FINGER!

Det er ikke bare på ytterste venstrefløy det dannes nye partier for tida. Også ytterste høyre har fått ei ny lekegrind å boltre seg i. Partiet bærer det uskyldige navnet Nasjonaldemokratene, men bærer iøyefallende likhetstrekk med liknende prosjekter vi har sett tidligere. Foreløpig har ikke partiet klart å få til stort utenfor internettets trygge svøpe, men de har til gjengjeld nettsider som bugner av viktig informasjon og spennende samfunnskritikk. På sidene deres kan du blant annet lese om hva slags uhumskheter norske muslimer driver med, hva slags uhumskheter SOS Rasisme driver med, hva slags uhumskheter norsk presse driver med, hva slags uhumskheter venstresida driver med, samt hva slags sunne, nordiske aktiviteter Ku Klux Klan har bragt i havn den siste tida.

Nasjonaldemokratene er svært opptatt av å ikke bli stempla som rasister. De har flere ganger beklaga seg over at folk kobler dem til rasistiske og nazistiske miljøer bare fordi de kjemper for etniske nordmenns rettigheter. At de linker til organisasjoner som Vigrid, NPD i Tyskland, British National Party, Salemfonden og Info14 må slett ikke tolkes som et uttrykk for sympati overfor disse. Det må dessuten anses som en rein tilfeldighet at partiet har etablert lokallag en rekke steder som tidligere har hatt aktive Vigrid-miljøer, sånn som Øvre Eiker, Kristiansand og Sør-Trøndelag. Nei, Nasjonaldemokratene er simpelthen et norskvennlig parti som vil kaste ut alle innvandrerne. Rasistisk? Nei bevares! Ikke en gang jødene skal forskjellsbehandles! I sin Frequently Asked Questions forsikrer partiet at: Når det gjelder Nasjonaldemokratenes syn på Jøder er det som med alle andre personer av utenlandsk opprinnelse og vi mener de skal behandles på lik linje med alle andre personer av utenlandsk opprinnelse i Norge.

Tumleplassen ønsker det nye partiet alt vondt og ser fram til å le dem ut første gang de forsøker seg på framstøt i norsk offentlighet. Se nasjonaldemokratene.net for en god latter.
.

Etiketter: , ,

4 Comments:

Blogger Ronny K said...

Same shit, same wrapping. Jeg legger også merke til at den blå-hvit-røde "norske" flammen de pryder symbolet sitt med er stjålet fra den den såkalte "Nasjonal Alliansen" (jeg kødder ikke - de hadde skrivefeil i "parti"navnet sitt) tidligere hadde.

De prøver igjen og igjen, men jeg tror ikke de lykkes. Da er situasjonen i Sverige mye verre, "Sverigedemokraterna" gikk åpenlyst i hanemarsj inntil bare et par år siden, men er nå på vei til å bli nærmest stuereint i deler av Sverige.

En god ting med okkupasjonen 40-45 er at det har gjort de aller fleste nordmenn mer immune mot den slags svinere enn de har med våre naboer.

På den andre sida, vet jeg ikke hva som er verst om man må velge mellom sverigedemokratarne på 2%, eller FrP på 30...

5:21 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Holder meg til stormfront.org. Det er gærninghumor nok for enhver anledning.

3:13 p.m.

 
Blogger Brage said...

Indeed! Også savner jeg de gode, gamle Boot Boys-sidene! :D

1:12 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Flammen til ND (og NA) er fra le Pens Front National. Flere som bruker det rundt om i Europa, feks. FN i Italia.

Jeg tror jeg foretrekker Frp på 30% framfor Sveriges ekstremhøyre...

12:58 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home