torsdag, mars 01, 2007

tumleplassen opinionsbyrå:

ERNA INGEN TRUSSEL!

Nok en måned har gått sida sist jeg spurte om deres meninger. Opinionsbyrået er godt fornøyd med å kunne melde om oppgang i deltakelsen sida forrige undersøkelse. Februar-undersøkelsen gir dessuten en del interessante resultater vi ikke kan la gå hus forbi. De komplette resultatene finner du her.

Et av dem er at Framstegspartiet daler med to prosentpoeng, blant annet til fordel for en svak framgang for RV som ender på sekstièn prosent. Det er nå fortsatt ganske lite tatt i betraktning at verden er minst like dårlig stilt som for en måned sida. Ellers er det verdt å merke seg at SV daler fra fjorten til seks prosent. Hørte jeg noen nevne Afghanistan?

Ellers ser det ut som flertallet av leserne får sine preferanser i forhold til Valla/Yssen-saka oppfylt. Sekstito prosent av dere stemte mot at Valla måtte gå og nå som undersøkelseskommisjonen er ferdig og ting har kjølna er det lite som tyder på at hun må det. Det er forsåvidt vel og bra, for Valla har så vondt i ryggen sin at hun sliter med å gå.

Et noe overraskende resultat er at hele sekstitre mot trettisju prosent av dere reagerer på at Frid Ingulstad ikke får være med i forfatterforeninga. Jeg som trodde bloggere stort sett var intelektuelle drittunger som bare har forakt til overs for den typen litteratur Ingulstad representerer. Det er tydelig at jeg har undervurdert dere. Eller overvurdert dere, alt ettersom.

At Tumleplassens lesere er mot flere soldater i Irak og for fildeling kommer ikke som noen bombe. En siste ting vi skal merke oss denne gang er derimot at ingen av leserne anser Erna Solberg som noen trussel mot norske arbeidsfolk! Hah! In your face Tobben og VamPus! RV-leder Torstein Dale derimot havner på seks prosent, en plass han deler med Vidar Kleppe. Det er allikavel gledelig å konstatere at Siv Jensen og hennes Framstegsparti er det leserskaren frykter mest i det politiske Norge.

Nå må dere være flittige bier og gå og ta undersøkelsen for mars. Dette begynner jo nesten å bli moro.
.

Etiketter: ,

4 Comments:

Blogger Plateprateren said...

haha.. Likte den joken om Valla som sliter med å gå..

10:48 a.m.

 
Blogger Kjetil said...

Du gløymte å ta med Inger Lise på Noregs største diva-spørsmålet. Med slike ufine metodar er det ingen grunn til å ta spørjegranskingane dine alvorleg.

4:13 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Du har glemt 8. mars i aktivistkalenderen din. Skamme seg.

5:29 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

haru glemt den 8. på aktivistkalendera di?

7:27 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home