lørdag, september 08, 2007

valgets kvaler:

STEM SÅ DET SVIR!

Som den observante leser har fått med seg ligger mine politiske sympatier godt til venstre i norsk politikk. Her er noen gode grunner til at nettopp du bør stemme RV mandag 10. september. Stadig usikker? Ta Tumleplassens valgtest!

>> Vi vil stoppe klientifiseringa av Oslo-borgerne! Rød Valgallianse vil jobbe mot kommunal drift i profittbaserte selskaper og andre modeller som ødelegger mulighetene for politisk styring. Folkets velferd er et offentlig ansvar og ikke noe Høyrebyrådens venner skal tjene seg feite på!

>> Rød Valgallianse er Oslos beste miljøparti. Vi går mot all giftslamsdumping i Oslofjorden. Vi er for bevaring av byens grønne lunger. Vi er for bevaring av dagens Markagrense. Vi er dessuten det eneste partiet som går inn for gratis kollektivtransport med en realistisk plan for gjennomføringen av dette.

>> Vi er den viktigste drivkrafta i kampen mot korrupsjon. Rød Valgallianse setter saker på dagsordenen som borgerskap og byråd prøver å holde skjult. Sammen med fagbevegelsen og andre viktige allierte vil vi fortsette å avsløre alle former for bestikkelser, smøring og myndighetsmisbruk fra politikernes side.

>> Rød Valgallianse står framst i kampen mot rasismen. Vi sloss for en kommunal tiltaksplan mot rasisme. Vi vil revesere kuttene i norskopplæring og tilby morsmålsopplæring for flest mulige barn. Vi støtter kravet om at rasismeanklager mot politiet skal behandles av folk med spesialkompetanse på dette.

>> Vi tar ungdom på alvor. Vi vil sloss for flere fritidsklubber i bydelene, flere sjølstyrte ungdomshus, lovlige grafittivegger og flere øvingslokaler for band. Vi går sjølsagt også inn for ungdomslov, en lovfestet rett til fritidstilbud for ungdom.

>> Rød Valgallianse ligger på siste måling an til å kunne få inn fire representanter i bystyret. Målinger er imidlertid ikke valg. Hver bidige stemme teller. En stemme til RV er en stemme mot fortsatt Frp/Høyre-styrt Oslo.

>> Lokalvalg er også verdivalg. Rød Valgallianse er det eneste partiet som er konsekvent mot norsk støtte til amerikanernes angrepskriger.
.

Etiketter: , , , ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

http://www.valg2007.no/

9:21 a.m.

 
Blogger Plateprateren said...

Men hva med skjenkepolitikken ? Hvor står dere egentlig? Er det trygt å stemme på deg egentlig ?

6:04 p.m.

 
Blogger isla said...

Grattelerer med en til, da!

10:22 a.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home