fredag, juni 08, 2007

back with a bang:

Lenge sida forrige oppdatering nå. Redaksjonen beklager overfor ivrige lesere. En liten trøst kan kanskje være juniundersøkelsen fra Opinionsbyrået. Gå og ta den nuh! Leserstatistikken min befinner seg nå på det laveste på lange tider og det vil jeg jo ikke ha noe av. Lover derfor hyppigere oppdateringer til tross for solskinn og fabelaktig badetemperaturer.

Ellers annet viktig nytt:

Verden sier NEI til den israelske okkupasjonen!

Nå, mer enn aldri før trenger palestinerne internasjonal støtte. Etter 40 år med okkupasjon er visa fremdeles den samme – israelske bosettere på ulovlig jord trakasserer lokalbefolkningen, den ulovlige apartheid-muren utvides for hver dag som går, den israelske hæren bortfører sivile palestinere på Vestbredden og slipper bomber over Gazastripen. Palestinerne, i sin desperate kamp for tilværelsen, har begynt å skyte på hverandre.

Men én ting har ikke blitt svekket, og det er opinionen i Norge. Vi har vokst stadig sterkere gjennom årene med systematisk undertrykkelse av palestinerne. Nå samles vi for å kreve en levedyktig stat for palestinerne, og si nei til okkupasjon!

9. juni 2007 markeres 40 års okkupasjon av Vestbredden og Gaza siden Seksdagerskrigen i 1967. Verden over blir det demonstrasjoner – blant annet i Palestina, Israel, USA, Frankrike, Storbritannia, Spania, Hellas og Sør-Afrika. Alle sammen under den samme parolen: ”Verden sier nei til den israelske okkupasjonen!”

40 år uten respekt for FN-resolusjoner - 40 år med undertrykkelse - 40 år med kamp.
40 års okkupasjon er nok - Fritt Palestina!

Appellanter: Kåre Willoch, Cecilie Holtan og Yasser Najjar
Musikk: Kari Bremnes

9. juni kl. 12 på Youngstorvet | Arr: Fellesutvalget for Palestina
.

Etiketter: , , ,