mandag, mai 14, 2007

rettferdighet for obiora:

SISTE NYTT I OBIORA-SAKA

Arbeidet med Obiora-saka raser videre. Respekt Oslo er danna. Oppmerksomheta rundt saka ser bare ut til å øke og folk virker fast bestemt på å vinne denne kampen. Siste nytt er underskriftskampanja som nå er på nett. Den er retta mot Justisminister Knut Storeberget og krever at saka tas til retten etter en uavhengig gransking der det ikke er kolleger som etterforsker hverandre. Klikk her for å underskrive.

Politiet har varsla at de vil kikke på de ulike bloggene som har skrivi om saka og vurderer anmeldelse av dem som har gått ut med bilde eller navn på kvælersnuten Trond Volden. Det kan med andre ord hende at store deler av bloggnorge kan komme til å bli bedre kjent med hverandre, i en rettssal.

Ellers ser demonstrasjonen den nittende ut til å bli svær og flott. Det går rykter om dyktige appellanter og spennende kulturinnslag. Alle som leser dette har sjølsagt obligatorisk oppmøte.
.

Etiketter: , , ,

8 Comments:

Blogger FascistBaby said...

Og mens politiet beskjeftiger seg med å forfølge oss som opplyser folk om galskapen i systemet, så går kronidioten Arne Johannessen, ikke-jurist, godfjott og leder i Politiets Fellesforbund, ut i Klassekampen i dag og gir skamros til de fire politifolkene (tre av dem fikk sin sak henlagt på BEVISETS STILLING, Johannessen!!) som pågrep og forårsaket dødsfallet til Obiora.

Jeg gjentar det jeg har sagt mange ganger før:

DET SKULLE VÆRT BROREN, FETTEREN ELLER ONKELEN TIL ARNE JOHANNESSEN SOM BLE NEKTET SOSIALHJELP I TRONDHEIM, OG DREPT AV TROND VOLDEN!!

Tenker låten i pipa hadde blitt NOE annerledes da, ja...

Ps. Jeg kan neppe rettsforfølges. Jeg har psevdonym og bruker kun åpne fellesmaskiner. Men lykke til til et politi som VET Å PRIORITERE RESSURSSENE DE MASER SÅ MYE OM AT DE HAR FOR LITE AV!!!

5:44 p.m.

 
Blogger Plateprateren said...

Blir spennende å se hva Riksadvokaten gjør med anken. Om saken ikke kommer opp på nytt vil utvilsomt norsk rettsikkerhet få et alvorlig skudd for bauen.

9:45 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Skammelig at det ikke skal få konsekvenser å ta livet av folk i Norge.

10:19 p.m.

 
Blogger FascistBaby said...

Ja og i så fall lurer jeg på hva Amnesty International vil si. Både de, engelske strafferettsprofessorer OG minst ETT FN-organ, har tidligere kommet med sterk kritikk av norsk politi - som en av de mest brutale politistyrkene i Nord-Europa.

Kan virke som om Bergen og Trondheim er verstingbyene - tidligere hovedsteder (ages ago) som tror de er mektige og store, men blir latterlige og patetiske i forhold til Oslo.

Bartepurk. Begge stedene.

10:30 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Tittet innom nettsiden til ekstremhøyrsvina nevnt lenger ned i bloggen, og måtte le da jeg leste følgende:

"Nasjonaldemokratene gir sin hele og fulle støtte til Politiet som ønsker å saksøke rapgruppen samvirkelaget for å ha navngitt en politibetjent med fult navn i en av sine låter i forbindelse med en alvorlig ulykke hvor en mann dessverre mistet livet.

Nasjonaldemokratene mener man klart skal ha stor frihet til å ytre sine meninger også om politiet, men det å navngi en politibetjent eller privatperson uten å ha fått vedkommendes samtykke ser vi på som grov ærekrenkelse.

Nasjonaldemokratene mener her politiets fellesforbund klart må reise sak mot rapgruppen og forlange at cd'en blir trukket fra markedet samt kompensasjon til den navngitte politibetjenten."

Fy faen, jeg spyr!

4:32 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Fint for saken da at politiets vanlige støttespiller Arne Johannessen er like tydelig på støtten til kvælersnuten som nazirampen :) Det gir liksom litt perspektiver på saken ...

Ellers er det mulig å laste ned flyers og plakat for demoen i Oslo og Trondheim på: spisderike.net.

Stå på :)

8:27 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

TROND VOLDEN er altså navnet på politimannen som (med hjelp av tre kraftige kolleger) tok livet av Obiora. Hva er verst: å ta livet av person (om enn uaktsomt) eller det å si navnet på denne personen?

Arne Johanessen eier ikke skam i livet når han kaller dette "godt politiarbeid", SEFO kalte det for "rimelig maktbruk". Er drap godt politiarbeid og rimelig voldsbruk?

Nå må Storberget gjøre jobben sin og rydde opp i korpsånden og rasismen i politietaten.

5:22 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Amnesty er heller særlig imponert over SEFO (eller hva dette tulle-organet heter nå)

http://www.amnesty.no/web.nsf/pages/04DCDCCF31725329C1256A6900445C3F

1:26 a.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home