lørdag, mai 12, 2007

nasjonaldemokratene:

TIL HÆLVETE MED DEM!

Ekstremhøyres nye lekegrind Nasjonaldemokratene er i medienes søkelys. Lilleputtpartiet mener de skal arrangere en fest omkring disse dager, noe som har fått SOS Rasisme til å gå ut og advare mot partiet. Tumleplassen har tidligere skrivi om den noe stakkarslige gjengen som nå for harde livet forsøker å kvitte seg med nazistempelet. Tumleplassen skal ikke hardnakka påstå at denne guttegjengen er nazister i ordets rette forstand. Det er godt mulig at nasjonalsosialismen er noe avansert for dem. At de er ravende, spenna, hakke gærne og må slås tilbake er det imidlertid ingen tvil om. Sjøl om partiet kanskje ikke er eksplisitt nazistisk forfekter de samme vulgære rasisme som nazistene og pakker inn resten av politikken sin i velkjent fascistoid drakt. Her er noen kjappe fakta som leserne sjøl kan dømme etter:

1) Om rasisme
Fra Nasjonaldemokratenes hjemmeside: "Nasjonaldemokratene mener den korrekte betegnelsen på en rasist er en person som anser at mennesket på lik linje med alle andre arter i dyreverdenen er oppdelt i mange raser som hver for seg har sine positive og negative sider. Så konklusjonen blir at etter dagens politisk korrekte betegnelse av en rasist er Nasjonaldemokratene ikke rasister, men i henhold til den mer korrekte og upolitiske betydelsen av ordet rasist så er Nasjonaldemokratene rasister da vi aksepterer og innser at det faktisk er genetiske forskjeller på de rasene innen arten mennesket". Nuff said? Partiet bekjenner seg til den vulgære raseteorien alle seriøse forskere har lagt på hylla for lenge sida. Partiet markerer seg i en så entydig rasistisk tradisjon som overhodet mulig.

2) Om jødene
Fra Nasjonaldemokratenes hjemmeside: "Når det gjelder Nasjonaldemokratenes syn på Jøder er det som med alle andre personer av utenlandsk opprinnelse og vi mener de skal behandles på lik linje med alle andre personer av utenlandsk opprinnelse i Norge". Partiet skriver i flere tekster at de vil kaste ut utlendinger fra Norge. Utifra dette kan vi slå fast at de også vil deportere jøder.

3) Om Holocaust
Fra Nasjonaldemokratenes hjemmeside: "Nasjonaldemokratene anser Holocaust og andre verdenskrig som en del av den Europeiske historien og mener det nå etter 60 år er påtide å se fremmover og ikke bakover. Med dette mener vi at det må være opp til historikere å etterforske historien og ikke politikere. Nasjonaldemokratene mener også at politikere ikke skal pålegge historikere restreksjoner og på den måten hindre dem i å fritt komme med egne meninger og synspunkter angående historiske begivenheter. Nasjonaldemokratene synes det blir absurd når et såkalt demokrati skal kriminalisere forskning på enkelte historiske begivenheter slik man ser flere Europeiske land i dag gjør". Nasjonaldemokratene vil altså uten forbehold løpe Holocaust-fornekternes ærend.

4) Partiets forbindelser
Nasjonaldemokratene linker til en rekke rasistiske og eksplisitt nazistiske nettsider. Blant disse kan vi nevne det britiske nazipartiet BNP, det tyske nazipartiet NPD, nettsidene til den årlige nazimarsjen i Salem i Sverige, Nordiska Förlaget som blant annet selger bøker av Adolf Hitler og flere andre. De forteller dessuten at de vil ta seg en tur til England i løpet av sommeren for å danne kontakter i British National Party.

Nazister? Jeg tror fjompenisser er et mer dekkende ord. Juling fortjener dem okke som!
.

Etiketter: , ,

10 Comments:

Blogger Per Esben said...

Du gløymde synet deira på adopterte:

"Nasjonaldemokratene mener man kun skal kunne anses som Norske statsborgere dersom man er av etnisk Norsk opprinnelse .

Dette betyr at en person av utenlandsk opprinnelse som er adoptert ikke vil kunne bli Norsk statsborger, men skal frem til fylte 18 år anses som borgere av Norge og inneha alle de rettigheter andre barn på samme alder.

Ved fylte 18 år skal vedkommende så få muligheten og hjelp fra Norske myndigheter til å reise tilbake til sitt hjemland dersom det ikke er forhold der som tilsier en hjemsendelse er umulig.

Skulle en hjemsendelse enten være umulig eller vedkommende skulle velge å fortsette sitt liv i Norge skal han/hun tildeles et statsborgerskap av andre rang hvor vedkommende har alle rettigheter en person av etnisk Norsk opprinnelse har med unntak av følgende tre punkter:

1. Vedkommende skal ikke ha stemmerett i Norge
2. Vedkommende skal ikke kunne jobbe i det Norske rettsvesen, politi eller forsvar.
3. Kan sendes ut av Norge ved alvorlig brud på Norsk lov.

Nasjonaldemokratene mener videre at adoptivforeldrene skal stilles til ansvar for sine barns handlinger frem til de har fylt 18år."

6:22 p.m.

 
Blogger Milton Marx said...

Det er vel kanskje ikke verdt å bruke så mye tid på disse folkene. Så lenge de bare er nisser, og ikke kaster stein eller på andre måter er vemmelige, synes jeg heller at man skulle nyte vårsola.

9:43 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

"Landsledelsen" (he!he!he!) i denne samlinga av mørkebrune amatører kommer alle fra gode møblerte, rasistiske hjem på Oslos beste vestkant. De er en gjeng med pappagutter som tydligvis ikke veit hva de har satt i gang. Denna babyen kveler vi ved fødselen. Det blir mye henging på Majorstua framover. Jeg gleder meg til å banke snobb hele denna sommer'n. Vi skal faen ta lære de den leksa de tyske forbildene deres lærte i Stalingrad i -44.

3:06 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

Øh.. slapp av folkens! Ikke akkurat NSDAP, dette her altså. Disse neka er muligens overbeviste nazier, men de er så ubehjelpelige i enhver forstand at de vel knapt utgjør noen trussel mot noe som helst. Enig med MM; ingen grunn til å skusle bort tid man heller kan bruke på å drikke pils i vårsola på å jakte på dem. De er noen forvirrede stakkarer! La dem drite seg ut helt på egen hånd. Have no fear; they will.

4:33 p.m.

 
Blogger Anders A said...

Har faktisk såpass tiltro til det norske folk at jeg ikke tror Nasjonaldemokratene noengang vil få noen innflytelse. Men det kan jo være verdt å holde et mistenksomt øye med, sånn i tilfelle..

Det de skriver om miljøpolitikken sin syntes jeg var overraskende;

For jorden, vannet og luften innebærer en materialistisk politikk: forurensning, forgifting og ødeleggelse og før eller senere kommer naturen til å slå tilbake og utrydde en stor del av menneskeheten om man ikke snart tar til vettet og begynner å ta naturen og dens behov mer på alvor.

Det er ikke sikkert mennesket er den perfekte skapningen og naturen kommer ikke til å tillate at mennesket ødelegger planeten før dens plan for planeten er fullbyrdet.


Dette hadde jeg ikke ventet. Klønete språk til tross, det virker som om vedkommende som har skrevet dette har innsett:
1) At vår materialisme og høye forbruk er i seg selv ødeleggende for jordas miljø.
2) At menneskeheten ikke står over naturen, men er en del av naturen, og at vår eksistens er fullstendig avhengig av en frisk jordklode.

Denne innsikten har jeg ikke sett noe til hos Arbeiderpartiet, Høyre eller Frp.

7:32 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Klart det ikke eksisterer noen som helst genetiske ulikheter. Hudfarge er opplært!

3:03 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Majorstua anti-fa hools er på saken. Finnes det flere bilder?

6:20 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Er Holmenkollen afa-tools på saken? Spooky ...

Han kålhodet som driver denne bloggen kan sikkert låne bort pappaen hans sin cabincruiser til å bistå i denne spennende jakten. Se båtbilde i profilen hans. Men øl må dere skaffe sjæl! ;)

... Panzafaust Kid

2:43 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

He-he-he. Ser at kommunistpakket har fått internett tilkobling, dere er vel klar over at dere støtter kapitalismen og USA ved å bruke dette? Ikke misforstå, jeg er ingen tilhenger av USAs støtte til Israel.

Svar meg. Hvorfor må alle kommunistiske land bygge murer og skyte folk for å at de skal holde seg inne, mens USA må bygge murer for å holde folk ute?

Hvis en av dere rødnazzer beveger dere i nærheten av en nasjonalist, skal jeg personlig vie livet mitt til å jakte den personen ned og stikke den til ansvar. DET ER ET LØFTE

3:09 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Pensumbøkene for førsteårsstudenter i psykologi ved UiO slår fast følgende:

1) IQ-tester er EKSTREMT nøyaktige og presise for å fastlå IQ.

2) Differanser i IQ er 50-70% genetisk, og skyldes altså IKKE!!! miljø, slik marxistene hevder.

3) AFRO-AMERIKANERE SCORER BETYDELIG LAVERE PÅ IQ-TESTER (13-15 POENG) ENN HVITE!!!
(Disse 15 poengene utgjør for øvrig den genetiske andelen, Afrikanere i sitt eget miljø, Afrika, ligger 30 poeng bak hvite).

At det ikke eksisterer raseforskjeller er altså utelukkende vås og vrøvl som ikke har vitenskapelig belegg.

Videre er det en selvfølge at ytringsfrihet og fri akademisk forskning skal gjelde også for holocaust.

Synes Nasjonaldemokratenes program virker svært fornuftig; Norge er jo tross alt underlagt eiendomsretten til etniske nordmenn og våre etterkommere!
Gi heller asylsøkere asyl i sin egen region og send regningen til de rike landene; da slipper vi at lykkejegere får asyl fremfor de som faktisk behøver det også!

8:12 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home