tirsdag, april 17, 2007

bli med du også:

THE CUNTS ARE COMING TO TOWN!

Torsdag 26. April kan du se imperialismen fra din egen stue, i hvert fall hvis du bor i Oslo sentrum. Jepp, NATOs utenriksministre samles i Oslo for å diskutere blant annet Afghanistan og NATOs offensive strategi. Det er rimelig å vente at vår egen utenriksminister kommer til å innlede annenhver setning med et hjertelig ”dear Condi” og desto viktigere er det at vi blir mange folk på utsida som sier noe annet. Dette blir din beste anledning på lange tider til å ytre deg i forhold til all jævelskapen og de mange krigsforbrytelsene NATO har stått for de siste åra. Ikke minst skal vi på nytt fremme kravet om at Norge må avslutte sin støtte til det illegitime okkupanregimet i Afghanistan og hente de norske soldatene hjem.

Sida SV har gjort knefall for amerikanerne for å få lov til å være med å bestemme har ikke lenger NATO-motstandere noe skikkelig representasjon på Stortinget, langt mindre i regjeringa. Derfor er det på sin plass at også de norske politikerne får føle motstanden mot norsk støtte til imperialistiske overgrep på kroppen.


I tillegg til demonstrasjon foran sjølve møtet arrangerer Fredsinitiativet med venner flere møter i forbindelse med NATO-toppmøtet. Fullstendig oversikt finner du her. Også de sjarmerende bråkebøttene på Blitz lover ekstra festivitas i sakens anledning. Hva som er så galt med NATO? Hør med kampanjen Nei til nye NATO.


26. APRIL: DEMONSTRASJON FRA YOUNGSTORGET KL. 18.00
Spre ordet!

:

Etiketter: , , ,