mandag, mars 12, 2007

nytt tidsskrift:

FRONTLINJER

Sida norske styresmakter insisterer på å gå til krig mot verdens fattigste land, sida landets grenser knipes igjen i større grad enn noensinne og sida politimenn finner det for godt å slå i hjel uskyldige asylsøkere har ei lita gjeng kompiser av meg gått hen og laga et nytt tidsskrift. Frontlinjer heter det og det er Norges eneste antiimperialistiske blad. Herlig pretensiøst og hysterisk sekterisk!

Første nummer var klart til stiftelseskongressen for det nye partiet Rødt og gikk som varmt hvetebrød. I bladet kan du lese om blant annet Internasjonale Sosialister og imperialismen, maoistene i Nepal, utvanninga av verdens sosiale forum, SVs dilemma i antikrigsbevegelsen og rasisme i politiet. Undertegnede har dessuten et par korte snutter på trykk om Afghanistan, den tvangsdeporterte kurderen Yassin Suleiman og løslatelsen av terroristen Brigitte Mohnhaupt.

Bladet bør være av interesse for alle krigsmotstandere, antifascister og folk som solidariserer seg med frigjøringskampene verden over. Redaksjonen lover nye utilslørte sleivspark og en gjennomført kritisk linje i tida som kommer. Bestill bladet eller les mer på frontlinjer.no
.

Etiketter: , ,

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hvem? Sekteriske? Ikke meg. Det er bare alle andre som står på feil linjer.

8:47 a.m.

 
Blogger Sigurd said...

Hva er det slags folk som lager tidsskrifta? Er det bare røde, eller faner det litt større.

8:48 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

Hei Sigurd!

Vi er en gjeng med ganske forskjellige folk, men alle har bakgrunn fra venstresida. Vi sier i midlertidig at vi ønsker å bidra til en antiimperialistisk front.

Det betyr at vi er åpne for deltakelse og innspill også fra folk som ikke regner seg som sosialister.

11:56 a.m.

 
Blogger Målmannen said...

Brage, du skriv at Frontlinjer er "Norges eneste antiimperialistiske blad". Då hev du gløymt tidskriftet Målmannen, me kjempar mot imperialismen me og. Millom anna strir med mot dansk og anglonorsk undertrykkjing av norsk språk og kultur og forsvarar den vesle nasjonalstaten Israel mot islamsk imperialisme. Me hev netsida http://maalmannen.sambandet.no og uoffisiell vevlogg http://maalmannen.blogspot.com. Prøvenummer på bladet kann du få gratis.

12:33 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home