torsdag, november 09, 2006

agurknytt:

PIKENES JENS

Et velkjent knep

Statsminister Jens Stoltenberg skapte i kveld mye oppstuss da han tydelig beklemt avsto fra å klemme partikollega og jubilant Trond Giske i dennes mye omtalte, høyst private og ikke minst sjølfinansierte førtiårslag. Kulturministeren gjorde tydelige tegn til å ville bryte intimsonen, mens statsministeren avverget dette ved å benytte seg av det sosialdemokratiske ringrev-trikset spastiske rykninger, en teknikk man lærer tidlig i AUF. Denne sosiale forsvarsmekanismen ble utviklet av den daværende ledelsen etter at Arne Treholt ble arrestert for spionasje i 1984. De tillitsvalgte i Arbeiderpartiets ungdomsforbund var ofte utsatt for ubehagelige nærgående russiske diplomater og trengte et nytt verktøy for å forhindre at flere gjorde samme feil som Treholt. De spastiske rykningene ble løsningen.

Bare utvalgte får
Nyheten har skapte stor røre i alle landets aviser. VG melder under overskriften ”Blogger som ville faen om snerpe-Jens!” om en voldsom entusiasme for hendelsen blant de frie mediers siste utposter. Utover kvelden har saken fått så mye oppmerksomhet at statsministerens kontor så seg nødt til å sende ut en pressemelding for å legge fram deres syn på saken. Der heter det blant annet at statsministeren ikke klemmer menn. - Han klemmer bare damer, unnskylder Stoltenbergs pressetalsmann, Torbjørn Giæver Eriksen overfor VG. - Og bare de pene damene! Det er ikke tilfeldig at du aldri har sett Jens gi Erna Solberg en klem, avslutter en tydelig preget Giæver Eriksen.

Partiet frykter homo-Giske
Også fagmiljøene har fått komme til orde i debatten som har rast utover kvelden. - Man skal ikke presse sine klemmer på folk, i følge sexolog Kjell Olav Svendsen. - Dette kan utløse såkalt "homoangst" hos mange menn, forteller Svendsen og får støtte fra Arbeiderpartiveteran Torbjørn Berntsen. - Jeg har alltid lurt litt på han derre Trond, sier Berntsen. - En ting er disse klemmane, men med sånne fløtepuser som han vil det ikke stoppe der hvis ingen setter foten ned. Vi kan’ke ha et samfunn der dem som skal styre driver og gnir seg mot hverandre te langt på natt, raser Berntsen videre.

Avsløringen
Tumleplassen hadde selvsagt en medarbeider på stedet for den omstridte hendelsen og er stolte av i kveld som eneste medium å kunne bringe sannheten bak det pinlige opptrinnet. Som fotografiet nedenfor dokumenterer forsøkte Giske i minuttene før hendelsen å forføre statsministerens kone, Ingrid Schulerud. Giske skal blant annet ha ropt – Fy faaaen, jeg er schå drita! Jeg elschkeræ Ingrid! mens han slikket førstedamen i ansiktet og gned seg i skrittet. Tumleplassen presenterer eksklusivt bildet kulturministeren ikke vil du skal se:

5 Comments:

Blogger Plateprateren said...

Har alltid trodd at spastiske rykninger bare var en naturlig del av personligheten til landets politikere... Tumleplassen blower mind`en min ! Når det gjelder diverse danseporgram på tv`en velger jeg derimot fortsatt å tro at det dreier seg om spastiske rykninger av en mer ufrivillig art.

3:21 p.m.

 
Blogger butleninwasentdead said...

Jeg digger "Nye Tumleplassen." Keep em coming, makta skjelver.

4:48 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Mere! Mere!

9:13 p.m.

 
Blogger Kjetil said...

Kvifor ser det ut som om Giske har ei diger, grøn tunge?

11:05 p.m.

 
Blogger Brage said...

Fordi han har det, Kjetil!

2:24 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home