søndag, september 24, 2006

om gærninger og ytringsfrihet:

DON'T HATE THE PLAYER

Hurra! Jeg har fått min første hate-comment! Og med den første har de rett og slett strømmet på. Av erfaring viser det seg at de som bruker karakteristikker som ”rød-brune fascister” om oss kommunister som regel er fascister sjøl. Ironien er til å ta og føle på. Hvem denne rablende, hakkende gærne fyren som driver og spammer kommentarfelta mine med varierende utfall mot norske muslimer er veit jeg ikke. Hvorfor han gjør det har jeg også litt problemer med å forstå. Det er da ikke som om jeg for eksempel har forsvart skudda mot synagogen, er det vel? Ikke har jeg planer om det heller.

En annen gærning prøver dessuten til stadighet å late som han er noen helt andre enn han er. Under ellevte september-posten skriver han om Europas svik mot bosnierne og tar dessuten til orde for å ”avsette det korrupte fasciststyret i khartoum”. Alt dette under navnet Jacop Høygilt. Nå er det nå en gang sånn at det bare er en mann i Norge med dette navnet og han staver det Jacob Høigilt. Han er stipendiat ved Universitetet i Oslo og sysler mye med Midt-Østen-spørsmål og arabiske språk. Jeg tviler på at han ville spy galle av denne typen i en relativt ubetydelig privat blogg.

Jeg syns hate-comments er ganske fint. Formen på dem og innholdet minner meg på at det ikke er oss kommunister som er gærnest. Med sånne wacky ballerinas tumlende fritt rundt kan sjøl de værste utskudda på norsk venstreside framstå som relativt rasjonelle og balanserte folk. Og det må jo værra bra. Ikke minst har leserstatistikken min skutt i været. Så til alle gærninger og ekstremister der ute; Takk for at du hata meg!

13 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nei da jeg hater deg ikke, det er bare gøy å se om du er våken.

Du er så søt så,

JACOP HØYGILT
Jacob Høigilt

Det er ikke samme mann,du har rett.
b i fornavnet
i i etternavnet.

Se her

http://data1.blog.de/blog/g/guyboivin/img/Peace-and-Love.jpg

5:04 p.m.

 
Blogger Kjetil said...

Gratulerar med jomfruhat. Eg fekk omtrent den same meldinga som deg. Men eg vart ikkje like fascinert som deg, så eg sletta.

10:47 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Folkemordet i Darfur.
Det er ingen fred i Darfur, det er et vedvarende folkemord. De som savner den daglige fattigdomspornografien på TV-skjermene, kan glede seg til mengder av den i de kommende uker hvis det ikke gjøres noe nå for å stanse et nytt, fullstendig forutsigbart Rwanda.

Hvorfor skjer folkemordet i Darfur? Ble vi så distrahert av Libanon, Irak, Iran, Afghanistan og så videre at vi ikke la merke til et nytt lite folkemord i et glemt hjørne av Afrika? Eller trodde vi at vi allerede hadde ordnet opp i det? Vi fikk morderne i Khartoum-regjeringen til å slippe inn en dårlig trent, dårlig utstyrt, underbemannet og underfinansiert styrke fra Den afrikanske union - og trodde vi så at problemet var løst? Hvordan kunne 7000 soldater, om de så hadde vært blant de best trente, kontrollere en konflikt i en ørken på størrelse med Frankrike?

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article1472077.ece

11:13 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

http://www.liberaleren.no/arkiv/003084.php

Mye interessant om Kina og Sudan her.

Dagbladet skriver idag at Folkerepublikken China ønsker å beskytte sine oljeinvesteringer i Sudan, og nedlegger veto i FNs sikkerhetsråd mot FN-styrker i Darfur-provinsen. Dette er konsekvensene av at rød kapital spres i den 3.verden "uten vilkår".

Dette aktualiserer Liberalerens artikkel forleden om at "Gjeldsslette gir rød kapital mer makt".

http://www.hawaii.edu/powerkills/NOTE1.HTM

Dette burde glede avleggerne etter AKP-ml.
RV er vel litt mere skeptisk til folkemord som maktpolitisk virkemiddel?

8:34 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Hvordan du kan tro ikke kommunismen har drept de milliarder av uskyldige i europa? Musliske kommunister i "palestina" og "baskerland" dreper daglig! Den eneste vei utenom er rablende galskap, og den bringer vi, du, den som ikke motstanden får brakt til seg som vår herre. Alltid skal statlige sosialistmorderfascister igjen sitte med makten for å utføre sitt myrderi. og nå du, den røde tumleplassen, kan igjen korrumpere norsk ungdom til å gå vekk fra den rette vei i frontkampens tjeneste mot russland som nå fullfører kommunismens bane, det røde kaos, den kommunistiske anarki i pengekaos og mafiastyre. Dette har dere bedt om på Deres knær i mange år, men ingen har lyttet. Ingen lytter heller nå.

2:43 p.m.

 
Blogger Sherwe said...

Brage, du har et helt eksepsjonelt tullingtekke!Jeg er imponert!

7:37 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Selvinnsikt er ikke venstreekstremistenes sterke side.

RVs syn på islamister?
Hva er forskjellen på nyttig idiot og medløper ?

Om du klarer å svare rett skal jeg slutte å plage deg.
Svaret skal relateres til RV og deres holdning.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fellow_traveler

http://en.wikipedia.org/wiki/Useful_idiot

Professor Yehuda Bauer har i flere analyser vist att de radikale islamistenes mål er erobring og utslettelse av deres fiender. Liksom nasjonalsosialismen og kommunismen har de sine hellige tekster som skal tolkes bokstavlig. De tre ideologiene har alla sine utopier, krever alle å få styre verden og er innstilt på folkemord. De forakter frihet, avviser demokrati og hater jødene (men på delvis ulikt sett).Islamistenes metoder er altså uhemmet vold. Det tvinger den frie verden å bland annet møte dem med lovstyrt vold. Ibland krig, men langt oftere utvidet politimakt og naturligvis millionvis av obligatoriske kontroller for att hindre terrorhandlinger . Det gjør ikke idékampen mindre viktig, tvert om. Om demokratiene skal forsvare seg effektivt mot den totalitære islamismen må deres verdisystem motarbeides overalt. Det blir en verdensomfattende debatt, som kommer til å bli ført både i ”vest” og i de stater der agitasjon, religiøse autoriteter og titusentals skoler preker hatet mot vest. Bauer har også advart for att medløperiet med islamsk fundamentalisme kan komme til å spille en minst lika destruktiv roll som medløperne gjorde i kampen mot nazisme og kommunisme. For unngå å undervurdere de farene bør vi lære oss noe om vår historie . Norge og Norsk debatt har en tvilsom historie med hensyn til holdningen till Lenins, Stalins, Hitlers og Maos riker. Det er interessant å registrere debattører som faller for fristelsen og lovpriser antidemokratiske ideer og partier, hvor groteske disse ellers kan virke.

http://www.arts.monash.edu.au/jewish-civilisation/visiting/prof-yehuda-bauer/prof-yehuda-bauer-islam-talk.pdf

1:20 p.m.

 
Blogger Kjetil said...

Sosialistmordarfascist, hehe.

Kva med sosialistnegerrabiathomoekstremstalinistmuslimfolkemordfascist?

2:53 p.m.

 
Blogger butleninwasentdead said...

Jeg hater deg for din treige oppdateringer, rasshøl!! Oppdaterer du ikke oftere skal jeg drepe deg din muslimelskendeesel(neger)pulermedskitnegenerlandsforræderfeministhore. Så det så.

Fred.

9:08 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

14 år etter DDRs fall anklages Stasi for drapet på en svensk journalist i 1984. Hun ville avsløre at DDR leverte våpen fra Bofors til Iran, til bruk i krigen mot Irak.

Er det her islamistene er kurset.
Mohammed Atta STUDERTE HAN I DDR ?

3:45 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/1.1073484

Ja det er tette historske bånd mellom fortidens facsister og dagens.

10:36 p.m.

 
Blogger Sherwe said...

*smekk* - jeg utfordrer Hr. Aronsen til å ta en politisk identitetstest. Sjekk sida mi.

2:38 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Jeg utfordrer Sherwe til litt selvkritikk og selvransakelse.

4:15 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home