søndag, juli 16, 2006

vår grusomme verden:

KRISA I MIDT-ØSTEN

De fleste av dere har sikkert fått med dere at Israel har gått til krig mot de fleste av sine naboer og generelt forverra situasjonen i Midt-Østen ganske drastisk de siste dagene. Etter de katastrofale ødeleggelsene av Gazas infrastruktur har den norske regjeringa forsiktig fordømt det israelske krigsmaskineriets forbrytelser. I denne tunge stunden er det viktig å vise soildaritet med det palestinske folket og presse regjeringa mot en Midt-Østen-politikk som skiller mellom okkupert og okkupant.

Oppdatert 18.07.06 kl. 20:24
Det blir ny demonstrasjon mot Israels krig og terror lørdag 22.07 kl. 13.00 utafor Stortinget. Spre ordet, møt opp og ta med venner og familie!

Tumleplassen oppfordrer dessuten alle sine leser til å melde seg inn i Palestinakomiteen og støtte opp om organisasjonens viktige arbeid. Palestinakomiteen jobber ikke bare opp mot norsk opinion og norske politikere, men organiserer også viktig praktisk arbeid i Palestina. Et eksempel på dette er helseteamet som nådde Gaza for ei snau uke sida.

>> Besøk Palestinakomiteen her

3 Comments:

Blogger Sexy Sadie said...

En ting er at vi skal hjelpe og støtte palestinerne, men jeg synes det er merkelig at araberstatene ikke støtter dem mer.

7:35 p.m.

 
Blogger Fjeldstad said...

Alle må huske å komme på demonstrasjonen på lørdag også.... kl 13 den 22 juli utafor stortinget...

8:11 p.m.

 
Blogger Brage said...

Jeg hadde tenkt meg på demoen i Edinburgh, men fant den ikke. Åssen gikk det her i by'n?

8:38 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home