torsdag, mai 25, 2006

Kunst:

KONGEN PÅ GRORUD

Kjenner du igjen denne mannen? Joda, det er Kongen i paradeuniform foran noen blokker på Grorud. Bildet er henta fra avgangsutstillinga til Kunstakademiet der en kamerat av meg, Christian Messel, var blant de utstilte. Blant mye ræl og sorry excuses for art var Christians tegninger noe av det bedre som var å se. Bildene hans er satt sammen av tusenvis av små streker og prikker, en teknikk som både gir en kul visuell effekt, men også vedvarende senebetennelse. Tegningene hans har et collage-aktig preg og blander gjerne elementer fra forskjellig tid og settinger. Hadde det ikke vært for at mannen faktisk er kunstner og må ta seg betalt deretter, skulle jeg kjøpt et av bildene hans. Jeg anbefaler uansett folk å ta seg en tur. Utstillinga er gratis og det er en flere andre interessante verker, bla. en del film som er verd å få med seg.

Utstillinga er på Stenermuseet (i trappa til Vika Kino).

Besøk Statens Kunstakademi her.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Er det han samme fyren som hadde ustilling en gang jeg var med?

6:55 p.m.

 
Blogger Brage said...

Jepp, det stemmer. Bare at nå er bildene hans litt annerledes. Og han er ferdig på Akademiet og skal bli kunstner på heltid.

10:56 a.m.

 
Blogger butleninwasentdead said...

Den 13 juni kl 18.30 blir det debatt mellom bloggdronning vampus, med sin onde makker Torbjørn "Stank ass hoe" Isachsen mot venstresias håp, Liv G og Mimir. Det burde du skrive om.

7:10 p.m.

 
Blogger Dadida said...

Døh, det er på Bergkrystallen....

5:07 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Grattis med dagen!

5:43 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

går magnus også på dette akademiet?

11:23 a.m.

 
Blogger Brage said...

Hvis du tenker på lange-Magnus, så nei. Han jobber i barnehage.

1:55 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home