søndag, mai 21, 2006

helselag til Nepal:

FØRSTE ETAPPE


Hurra, vi har klart det! Vi har samla inn over 50.000 og kan dermed sende av gårde det første helselaget til Nepal allerede i juni. Den internasjonalt anerkjente kirurgen Hans Husum fra Mineskadesenteret i Tromsø og Merete Taksdal skal lede det første teamet og drar nedover med medisinske forsyninger og et opplæringsprogram for å utdanne et tjuetalls feltkirurger. Med seg har de også boka Save lives, save limbs som skal gjøres tilgjengelig på nepalesisk og bidra til å begrense krigens grusomheter på den utfattige landsbygda i Nepal.

Helselag til Nepal har som mål å sende to team i 2006. Det betyr at vi må samle inn ytterligere 50.000 for å kunne sende av gårde neste team. På sikt er målsettinga å kunne sende to team i året i tre år til. Helselag til Nepal ønsker seg derfor faste bidragsgivere for å sikre en stabil pengestrøm til dette livsviktige arbeidet.

Vil du lære mer om Nepal, om frigjøringshæren og deres krav? Kjøp boka Nepal – folkekrig for demokrati og jordreform. Den er skrevet av Johan Petter Andresen som var i Nepal på invitasjon fra Communist Party of Nepal (maoist) i fjor høst. Han er den første nordmannen til å besøke de frigjorte områdene. Boka koster 75 + porto og kan bestilles fra akp@akp.no

Vil du støtte helselagene? Bruk kontonr: 60450915745

Du kan også bli medlem av Helselag i til Nepal her.

Oppdatert: Besøk United we blog - for peace and democracy in Nepal

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hurra! Så flinke dere er!

10:56 a.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home