torsdag, mars 30, 2006

Jubileum:

Skuddet som ikke traff godt nok


Hvorfor ikke en skuespiller? Vi har hatt en klovn i fire år! Det var et av de mange slagorda under valgkampen som førte Hollywood-yndlingen (gubben medvirka faktisk i over femti helaftens spillefilmer!) Ronald Reagan inn i det hvite hus. Reagan var en av USAs mest rabiate presidenter noensinne. Han stod for en aggressiv utenrikspolitikk, han støtta apartheid-regimet i Sør-Afrika, han gjennomførte gigantiske skattelettelser for landets rikeste og en halsbrekkende militær opprustning. Ingen annen amerikansk president hadde opplevd så stor økning i klasseskiller som Reagan. Underskuddet i det føderale budsjettet hadde aldri vært større. Politi og etterretningsorganisasjoner hadde aldri hatt friere tøyler enn under Reagan. Den internasjonale domstolen i Haag kjente USA skyldig i å ha bidratt til terrorisme i Nicaragua under Reagans presidentperiode. Erstaningskravet er fortsatt ikke betalt, og tro meg – the list goes on…

Reagan var en drittsekk i verdensklasse. Til tross for dette er han en av USAs mest populære presidenter noensinne. Men han hadde sjølsagt også fiender. I dag er det 25 år sida John Hinkley Jr. skøyt seks skudd mot president Reagan utafor Hilton Hotell i Washington DC. Et av skuddene traff bare en tomme unna presidentens hjerte og punkterte i stedet hans venstre lunge. Den kyniske jævelen reiste seg raskt og skal ha sagt til kirurgene som redda livet hans: ”I hope you’re all republicans”.

2 Comments:

Blogger butleninwasentdead said...

Syns bloggen din blir bedre og bedre nå som du har gitt den en litt mer personlig touch og photoshop. Keep it up you commiebitch

5:33 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Å LATE SOM MAN ER SIVIL og kjempe i krig er et grovt brudd Genevekonvensjonen som Irak har gitt sin tilslutning til. Den sier blant annet at det ikke er lov å blande militære og sivile. Kriger skal utkjempes mellom soldater. Blir det hvite flagget heist, betyr det at motparten vil snakke. Da er det ikke lov til å angripe ham.

- Vi visste ikke at de var så godt plassert, på tvers av det sørlige Irak, sier en amerikansk tjenestemann til CNN. Han sier krigerne har blitt filmet i sivile klær veivende med automatrifler. Feltreportere i Basra sier Fedayeen dreper sivile for å legge skylden på koalisjonen. Det hevdes også at gruppene bruker Røde Kors-biler til å sende beskjeder med kurér.

6:51 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home